Kayseri Develi ilçesinde yetiştirilen Gacer Buğdayından elde edilen , Gacer Unu geleneksel yöntemlerle taş değirmende öğütülmüştür. Buğdayın atası olarak bilinen en eski buğdaylardan biri olan GACER sağlıklı beslenmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasına girdi. Bunun sebebi on bin yıllık geçmişi ve değişmeyen kromozom yapısıyla GDO’ya meydan okumasıdır. Dayanıklı yapıdaki GACER buğdayından öğütülmesi dışında başka bir işlem görmeden hazırlanan GACER unu lif ve protein içeriğinin zengin olması, glisemik indeksinin düşük olması, yüksek antioksidan içeriği ile öne çıkan GACER buğdayı ürünleri, anneler ve bebekleri için süt artırıcı özelliğinin yanı sıra içeriğindeki yüksek folik asitin faydalarını da sunmaktadır. GACER buğdayının taş değirmenlerde öğütülmesi ile hazırlanan GACER ununu hiçbir katkı maddesi eklenmeden size ulaştırıyoruz. Çorbalarınızda, kurabiye ve keklerinizde, ekmeklerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Çocuklarımızın damak Devamını Göster