Kayseri’nin bağlarının taptaze üzümleri yine cevizleri ile birleşiyor, üzerine bir de bereketli toprakları ile hazırlanan doğal pekmez ilave edilince tadından yenmez bu geleneksel lezzet karşımıza çıkıyor. Kayseri 'de çok sayıda bağlık alan bulunur. Coğrafi sınırda uzun yıllardır bağ bozumundan sonra üzümlerin değerlendirilmesi için Çemen’s cevizli pekmez sucuğu üretilmekte olup şeklinin kedi bacağına benzemesinden dolayı bu ürün, yöre halkı tarafından Kedi Bacağı olarak adlandırılmış ve bu adla ünlenmiştir.
Çemen’s Kedi Bacağı üretiminde iri cevizler ile beyaz üzümlerin kullanılması sonucu dolgun ve açık renkli bir görünüme sahip olur. Kedi Bacağı Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenmiş ve coğrafi işaret almıştır. Geleneksel, katkısız, doğal, bu ürün çokça emeğin sonucunda sizlere ulaşmak üzere ÇEMEN’S tarafından satışa sunulmuştur. Güven ve a Devamını Göster