Hemen hemen her yörede bulunan ve bulunduğu yöreye ait olan açma kete; muhteviyatı, hazırlanışı ve pişirilişi bakımından Kayseri’de bol içli kete olması sebebiyle farklılık göstermektedir. Kayseri’de kete bağ kültüründen gelen ayrıcalıklı bir lezzettir. Kayseri bağ kültüründe geleneksel bir hal almış sabah kahvaltılarının olmazsa olmazları arasında olan Kayseri içli ketesi, tandırda pişirilerek hazırlanmaktadır . Kayseri açma ketesi Çemen’s Üretim’de Kayseri’nin maharetli hanımları tarafından binbir özenle el yapımı olarak hazırlanmaktadır. Eşsiz lezzetler arasında yer alan Kayseri ketesini çeşitli reçellerle ve kahvaltılık ürünlerle sıcak olarak tüketmenizi tavsiye ederiz. (Isıtarak tüketebilirsiniz.)