Sırt Pastırma
Erciyes Dağı’ndan gelen esintiyle doğal yollarla kurutulan o eşsiz Kayseri sırt pastırması %100 dana eti kullanılarak hazırlanmıştır. Sırt pastırma büyükbaş hayvanın bel kısmından çıkarılan orta yağlı sinirsiz bir pastırma çeşididir. Pastırma severler 1. kalite pastırmanın az veya yağlı olduğunu çok iyi bilirler. Sizde sofranızda veya yemeklerinizde pastırmanın eksik olmasını istemeyenlerden iseniz sırt pastırma tamda ağzınıza layık! Kayseri’li pastırma ustalarının maharetli ve işbilir ellerinden çıkan pastırmalarımız elde satırla doğranarak özel vakumlu ambalajlar ile tarafınıza kargo yapılmaktadır.
Pastırmanın dış yüzeyinde çemen neden bulunur?
Pastırma üzerine sürülen Çemen pastırmaya lezzet katan en önemli unsurlardan birisi. Ancak lezzet katmanın yanı sıra pastırmayı dış etkilere karşı korumaya, etin olması gerekenden fazla kurumasını önlemeye, hava ile temasını keserek kokmasını - bozulmasını engellemeye ve etin içerisinde bulunan yağların oksitlenerek pastırmayı acılaştırmasının önüne geçmek için çemen kullanılmaktadır.
Pastırma | : | Sırt Pastırma |
Saklama Koşulları
Pastırmanın saklama süresi, ambalajlama ve muhafaza koşullarına göre değişim göstermektedir.
Ürünümüz, vakumlu bir şekilde ambalajlanıp sizlere ulaştırılmaktadır.
0ºC ile +4ºC arasında muhafaza edilmelidir.
Kargolama
Ürünlerimiz, gerekli sıcak hava şartlarında ve yaz sezonunda hiç bozulma olmayacak şekilde özel paketlenerek gönderilmektedir.
Ürünümüz doğrudan fabrika ve üretim merkezinden direkt olarak temin edilmektedir.
Ürünümüz en geç 2 (iki) iş gününde adresinize teslim olacaktır.
Siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.
Saat 14:00’ten önce verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.
Kargo süreci hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.